Krise Coaching

med Charlotte Linnebjerg

Føler du at “gulvtæppet” pludseligt blev revet væk under dig. Det kan være at din partner har været dig utro, du er blevet alvorlig syg med stress eller kræft, du skal måske skilles, eller evt. mistet drømmejobbet eller din økonomiske sikkerhed. Hvis disse ord rammer dig lige i hjertet, så lyder det til at du er godt i gang med at kæmpe dig igennem en livskrise.

Jeg har mange års erfarring fra både ind og udland hvor jeg har arbejdet som Coach, Mentor og Trusted Advisor. Jeg har specialiseret mig i at coache klienter som gennemlever en svær personlig livskrise.

Linnebjerg Coaching

Min store styrke som Krise Coach er at jeg er dygtig til at få styr på dit tanke mylder, samt motiverer dig til at vi sammen kommer igennem denne svære tid. En livskrise kan ofte varer måneder hvor du føler et kontroltab, og en råvildhed som du aldrig tidligerer har følt i dit liv. Senere kommer meningsløsheden og håbløsheden, du føler at du ikke har noget at pejle efter, og du har svært ved at se vejen frem til et nyt meningsfyldt liv.

Men der er en vej….Det lover jeg dig….& med din hjælp kan jeg hjælpe dig.

Det sværeste er ofte at finde en coach som du føler at du har en god kemi med, samt at du føler at du bliver forstået. Det kan endda være svært at finde kræfterne til at booke en tid.

Men du kan starte med at ringe til mig for en uforpligtende samtale eller send mig en sms. Så tager jeg kontakt til dig.

“Jeg har mange års erfaring med at arbejde med private klienter og deres personlige problemer. Samtidigt har jeg altid vægtet vigtigheden af at kunne jonglere og mixe mine arbejdsopgaver med erhvervslivet. Jeg har samarbejdet med Internationale store og mellemstore virksomheder. Jeg værdsætter at gøre en forskel for den individuelle, så om du er direktør eller ej gør ingen forskel for mig”

En krise er en midlertidig omstændighed, af kortere eller længere varighed. Men med den rigtige hjælp kan en krise gør dig stærkere og mere bevidst om hvordan du vil leve dit liv. Det er ofte kriser som udvikler os mennesker. Det kan virker meget uoverskueligt og helt utænkeligt at når man står midt i en krise, at man vil komme igennem krisen som et stærkere menneske, men ikke desto mindre er det ofte det der sker.

Personlig Coaching

Jeg har specialiseret mig i mennesker som gennemgår en voldsom krise i deres liv, hvor de føler de er handlingslammede og har brug for en gameplan samt en hjælpende hånd i ryggen til at komme videre.

Erhvervs Coaching

Min styrke er at jeg i mange år har arbejdet som Coach, Mentor samt Trusted Adviser og i mange forskellige setups. Jeg har herigennem opnået en solid erfaring med erhvervs coaching og de mange personlige kriser som kan opstå på jobbet.

Expat Coaching

Everyone living abroad has their own expat problems. I have been an expat myself for 28 years & worked with many expats families around the world. It is very common for expats to find themselves a little lost and alone.

Hvad tror jeg på?

  • Jeg tror 100% på at vi kan mere end vi tror
  • At livet kan tvinge os til at tage nogle uønskede valg
  • At kommunikation altid er vejen frem
  • At man kommer længst med ærlighed og værdighed
  • At ofte kan din krise over tid blive vendt til noget positivt
  • At den som har problemet, ejer også løsningen

Sådan arbejder jeg

Det er vigtigt for mig at du føler dig velkommen hos mig, og jeg ligger stort vægt på at du føler dig trygt i vores forløb sammen. Det viser jeg bl.a. med at kunne bidrage med en bred solid faglighed. Jeg vægter altid at der er god tid til dig og jeg vælger ikke at have en stram pakkede kalender.

Tilmed har jeg den service til mine klienter at de er velkommen til at texte mig, hvis de har brug for noget vejledningen med et problem inden vores næste møde.

Blog indlæg

Her er lidt forskelligt om de ting jeg arbejder med, forhåbentlig til inspiration til dig

Ramt af stress
Ramt af stress

Stress kommer desværre ofte snigende. Vi lever i en kultur som hylder at vi har travlt samt at vi skal præsterer. Og derfor er det ofte svært at sige stop imens legen er god. Rigtig mange stressramte bebrejder sig selv, at de ikke sagde stop tidligerer. Men det er...

I stedet for et Nytårsforsæt
I stedet for et Nytårsforsæt

I stedet for at have et Nytårsforsæt (som alligevel ikke kommer til at lykkes). Vil jeg anbefale dig at reflekterer over nogle gode spørgsmål som kan hjælpe dig lidt på vej. Jeg har lavet et lille foreslag til nogle spørgsmål, som forhåbentligt vil bidrage med god...

Emotional Stress
Emotional Stress

Der er utrolig meget fokus på stress på arbejdsmarked (og med rette), og på hvad stress gør ved bundlinjen, når den ikke bliver håndteret korrekt. Men hvad med den følelsesladet stress? De usynlige, undertrykte følelser, der ofte stammer fra det sociale liv - med...